Kampen om klubmestertitlen er begyndt

Så er kampen om retten til at bære titlen "Klubmester 2020" skudt i gang.

Det var en perfekt dag så varmt at enkelte valgte at rykke spillet ud i gårdens skyggeside... En fantastisk spændende første runde.

aktuel stilling kan ses under fanen "Turneringer"

Sommerfest 2020

Lørdag 25 juli var en solrig og varm dag, hvor klubbens medlemmer mødte op i Formandens have til den årlige sommerfest.

En herlig dag i haven med skakopgaver, analyser, skak960 og hyggelig socialt samvær.

Middagen stod på en lækker Grill menu, alt i alt en super hyggelig dag og aften.

Så er vi igang igen

Efter 3 måneders lukning grundet COVID19 er klubben nu startet op igen. Vi spiller forsat hver mandag, og følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger..... Kom og vær med

Førsteholdet vinder D-rækken

25. februar stod slaget i sidste runde af holdturneringen, og med 1½ point kunne vi sikre sejren i D-rækken.

Modstanderen var Solrød 2 og vi stillede i stærkeste opstilling, med en sejr på 4-0 blev Egedal-Jyllinges førstehold suveræn vinder af D-rækken med 4½ point ned til nr. 2

Samtidig vandt vores 1 bræt spiller Bob Andersen sin femte ud af fem kampe og blev derved turneringens topscore..

Nu står sommersæsonen for døren og klubben går nu i arbejdstøjet med henblik på at kunne stille op i B-rækken i sæson 20-21.

Balsmoseskolens mascot Skakmusen

Skakdag på Balsmoseskolen

Egedal-Jyllinge skakklub deltog i Balsmoseskolens skakdag fredag 7. februar 2020.

Balsmoseskolen som er medlem af dansk skoleskak afholdte skakdag for hele skolen, hvor eleverne havde mulighed for at deltage i forskellige skakaktiviteter såsom, Forthnightskak, strategoskak og trationel skakturnering. Egedal-Jyllinge skakklub bidrog med 2 aktiviter "Silmuntanskak mod klubmesteren" og " Lynskak mod Formand og Næstformanden" 2 aktiviteter der vakte enorm interesse for både elever og lærerer.

Alt i alt en fantastisk dag som vi ser frem til at gentage næste år.

28/10-19

Egedal-Jyllinge 1 vinder første runde 2½ -1½

Så er holdturneringen 19/20 skudt i gang, i år stiller klubbens førstehold op i D-rækken, og skulle i første runde møde Sjælsø 3

Resultatet blev 2½ - 1½ til os et rigtig godt resultat taget i betragtning med at de er rækkens stærkeste modstander.

Med dette resultat ligger vi nu samlet nummer 2 i rækken.

Ny spillertrøje på vej

Så er Egedal - Jyllinges 1 hold ved at være klar til en spændende sæson 19/20. i D - rækken.

Lokal sponsor har indgået samarbejde om levering af spilletrøjer til kommende sæson.

"Formanden udtaler" vi er utrolig glade for den støtte og opbakning som vi får i lokalområdet.

Årets første holdkamp

Tirsdag 15 januar tog Tog Egedal-Jyllinge 1 imod Solrød 2 i årets første hjemmekamp.

Egedal-Jyllinge stillede med 3 mand, og måtte efter en halvtimes spil indsætte en fjerdemand på førstebrættet som reserve. Aftens højdepunkt var Jørgen Mortensen på 4 brættet, der fik vendt en partiet ved at være en kvalitet bagud, til at være en kvalitet samt en Bonde foran hvilket førte til sejr. Aftens resultat blev 2-2 og Egedal-Jyllinge ligger forsat nr. 1 i C rækken.